2011-06-30

Näppäimistö, day 4

Työ etenee. Hitaasti mutta varmasti. Yksi väreistä levisi vähän toisen päälle, mutta sain asian korjattua vetämällä uuden värikerroksen päälle.


Sain eilen myös tehtyä ensimmäiset kehykset valmiiksi, niistä tuli tosi nätit! Yhtenäinen väri tekee niistä tyylikkäät. Kelpaa laittaa muuallekin näytille kuin lastenhuoneeseen. Ja kuitenkin ihanaa lapsuuden nostalgiaa, muovieläimet! :)

2011-06-28

Näppäimistö, day 2

Tänään oli sinivihreän värin vuoro. Teippailin taas, eikä tarttuneet teippiin eiliset maalit. Onneksi, pelkäsin sitä vähän.



Väriä sai pintaansa myös muutamat pikkulelueläimet, joita tulee valokuvakehysten reunoille tähän tyyliin.

2011-06-27

Näppäimistön tuunaus

Aloitin tänään tuunaamaan näppäimistöä! Näppikseen tulee montaa väriä, joten jännitysnäytelmä jatkuu koko tämän viikon. Onnistunko vai enkö.

Irrotin päällyslevyn, putsasin sen ja spreijasin muovipohjamaalilla (jota kävin tänään ostamassa kun halusin tuplata onnistumismahdollisuuteni).

Sen kuivuttua teippasin kohdat joita en halunnut vielä maalata ja otin spraymaalipurkin käteen. Kyseessä siis maalit joista kerroin edellisessä postauksessa.

Nyt yritän kärsivällisesti antaa maalin kuivua huomiseen saakka, jolloin voin tehdä teippauksia uudelleen ja laittaa toisen värin pintaan.