2010-11-16

Helmeilyjä ja isänpäivän ostokset

Olen ostanut helmiä. Tilasin Villihelmestä korupiikkejä, korupihdit, sormuspohjia ja helmiä, ne tulivat muutaman päivän päästä tilauksesta, viime viikolla. Kyseisistä ostoksista kuvia vaikka ensi kerralla.

Kun isänpäiväksi mentiin Raaheen, menin käymään Askartelu&Paperi-liikkeessä josta ostin jälleen helmiä ja sormuspohjia. Myyjänä oli mukava täti jonka kanssa juttelinkin koruista ja helmistä. Kuinka tykkäänkään yksityisistä askartelukaupoista enemmän kuin isoista ketjuista! Toki ketjuliikekin voi olla hyvä, harvemmin vaan on ollut mun kokemuksen mukaan. Yksityisissä on usein monipuolisempi valikoima. Ostin myös joulupaketteja varten vihreää kangasnauhaa.



Ja tänään sitten löysin Seppälästä alennuskoruja joita ostin sitä varten että voin rikkoa ja hyödyntää itse tekemissäni koruissa! Tuossa kaulakorussa on monta pikkuketjua, jotka voisin käyttää vaikkapa korvakoruihin (hukun kohta korvakoruihin kun teen niitä niin paljon). Nuo papukaijat on kyllä aika ihania tuollaisenaankin, en tiedä rikonko niitä sittenkään vaikka ensin aioin...



Raahessa käytiin myös perinteinen kirpputorikierros, Raahen kirppikset on hyviä. Löysin 4€ maksavan lastenkirjan (piti tarkistaa ihan onko kaikki sivut tallessa, kun oli noinkin halpa), Mauri Kunnaksen Koiramäki-figuureja 3€, yhden joululahjan jota nyt en viitsi paljastaa sekä 2,5€ Don Huonojen Kameleontti-levyn ilman naarmuja :)